Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland

 
 
Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland
   

 
    Baanwielrennen  
    Introductie  
    Trainingen  
    Rooster  
    Dernytraining  
    Vrije training  
    Clinics  
    Voorwaarden en Tarieven  
    Wat je nodig hebt  
    FAQ  
    Contact en Nieuwsbrief  
    Baanreglement  
    Baanrecords  
    Uitslagen  
    Evenementen  
    Introductie  
    Mogelijkheden  
    Technische gegevens  

 
   
   
   
 
 

 
  Privacyverklaring  

Contact trainer

Wanneer je vragen hebt kijk dan eerst even bij FAQ want misschien staat daar het antwoord op jouw vraag. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met de trainer via trainer@velodrome-amsterdam.nl.

Twitter Trainingstijden Alert

Om snel te kunnen informeren over evt. wijzigingen in de trainingstijden is er nu een twitteracount. Volg en je bent snel op de hoogte mocht er iets wijzigen in de trainingstijden: @TrainerVeloAdam.

Facebook Vaste bezoekers

Er is een facebook-groep van de vaste bezoekers van de Basistrainingen. Hier worden allerlei ideeŽn, initiatieven en informatie gedeeld rondom de georganiseerde trainingen.

Nieuwsbrief

Laat je informeren over de trainingen via de nieuwsbrief. Meld je aan voor de nieuwsbrief door het aanmeldformulier in te vullen. De mailinglijst van de nieuwsbrief wordt ook gebruikt om te informeren over evt. wijzigingen en uitval van trainingen.

Zorg dat de instellingen van je mailbox goed staan om de mails te ontvangen van trainer@velodrome-amsterdam.nl. Het kan zijn dat je geen antwoord ontvangt omdat het spamfilter van je e-mail de mails eruit filtert. Zet trainer@velodrome-amsterdam.nl in je adresboek, dat voorkomt het probleem.

Zie de meest recente nieuwsbrief (25 maart 2014)
Eerdere nieuwsbrieven: oktober 2013; augustus 2013.