Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland

 
 
Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland
   

 
    Baanwielrennen  
    Introductie  
    Trainingen  
    Rooster  
    Dernytraining  
    Vrije training  
    Clinics  
    Voorwaarden en Tarieven  
    Wat je nodig hebt  
    FAQ  
    Contact en Nieuwsbrief  
    Baanreglement  
    Baanrecords  
    Uitslagen  
    Evenementen  
    Introductie  
    Mogelijkheden  
    Technische gegevens  

 
   
   
   
 
 

 
  Privacyverklaring  

Fietsen op de Wielerbaan Amsterdam

 

Een Clinic baanwielrennen op de houten piste van de Wielerbaan Amsterdam, iets voor u of uw bedrijf, vereniging of vriendengroep!

Op onze baan bieden wij speciale Fiets-clinics aan voor groepen. U krijgt professionele begeleiding van onze eigen Velodrome trainers en kunt met vrienden, kennissen of collega's ervaren wat baanwielrennen is. Onder leiding van deze ervaren trainers leert u de kneepjes van het vak en voelt u zich voor één dag Zesdaagse renner! U kunt les krijgen van baanwielrenners zoals de succesvolle trainster van de Sprinters Velodrome Amsterdam en Wereldkampioen bij de Masters Carolien van Herrikhuyzen, Kasper Bijlsma, of oud-sprinter Martin Benjamin.

Een Clinic duurt over het algemeen minimaal twee uur en staat onder deskundige begeleiding van een ervaren trainer welke wij voor U inhuren. U hebt gedurende deze twee uur het alleenrecht op de baan en aandacht van de trainer, exclusief voor uw eigen groep. Om optimaal te kunnen genieten van een Clinic van twee uur adviseren wij u om met niet meer dan 20 personen deel te nemen. Dit is ook het aantal dat gebruik kan maken van de leenschoenen met Shimano SPD-SL plaatjes. Is de groep groter dan adviseren wij om de Clinic met een uur te verlengen zodat iedereen optimaal kan genieten van de ervaring (maar dan is het wel noodzakelijk dat een aantal personen al zelf beschikt over deze plaatjes onder de schoenen).

foto: Duane van der GeldDe kosten voor deze 2 uur durende clinic (baanhuur inclusief trainer) bedragen 320 euro excl. 6% btw, en daar komen alleen nog de kosten voor de huur van een baanfiets bij (zie tarieven). Wanneer u de baan/clinic langer wilt huren zullen we daar de prijs op aanpassen.
Binnen in onze hal zijn we i.s.m. Balk Rijwielen uit Nieuw-Vennep er toe overgegaan om de huurbaanfietsen compleet af te monteren met Shimano SPD-SL pedalen. Hierdoor is het niet meer mogelijk om de pedalen te verwisselen. U kunt wel met uw eigen SPD-SL schoenen op deze fietsen rijden. Mocht u niet in het bezit zijn van deze schoenen dan kunt u deze bij ons lenen.
Een helm is noodzaak tijdens de Clinic, evenals fietshandschoenen en sportkleding. Helmen zijn evenals Shimano SPD SL schoenen bij de fietsen te leen voor personen die hier niet over beschikken.

Een half uur voor aanvang van iedere Clinic zal de hal geopend zijn en kunt al van een kop koffie, thee of frisdrank genieten. Daarvoor heeft de gemeente een koffie-, thee-, frisdrank- en snoepautomaat geplaatst (let op: alleen muntgeld).

Voor meer informatie, tarieven en mogelijkheden kunt u ons kunt u ons bellen of een email sturen.

Boekingen van een Clinic of huur van de baan gaarne met opgave van mogelijke data, naam, adres, postcode, plaats, telefoon, emailadres, aantal uur, tijd vanaf en wel of geen trainer, door het boekingsformulier (opent Word; zie ook privacyverklaring) in te vullen en te mailen naar info@velodrome-amsterdam.nl. U krijgt dan zo snel mogelijk bericht van ons over de mogelijkheden.

Voor individuen is het niet haalbaar - qua kosten - om de baan af te huren.
Om toch de gelegenheid te geven kennis te maken met de wielerbaan organiseren we de Kennismakingstraining, onder leiding van Carolien van Herrikhuyzen. Voor informatie, mail naar trainer@velodrome-amsterdam.nl. Dit zijn trainingen voor individuelen die door inschrijven een groep van maximaal 20 personen vormen.
Zie voor alle mogelijke vormen van training onder Trainingen.