Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland

 
 
Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland
   

 
    Baanwielrennen  
    Introductie  
    Trainingen  
    Rooster  
    Dernytraining  
    Vrije training  
    Clinics  
    Voorwaarden en Tarieven  
    Wat je nodig hebt  
    FAQ  
    Contact en Nieuwsbrief  
    Baanreglement  
    Baanrecords  
    Uitslagen  
    Evenementen  
    Introductie  
    Mogelijkheden  
    Technische gegevens  

 
   
   
   
 
 

 
  Privacyverklaring  

BEAT Track Series Sprint / G.P. Jan Derksen (zondag 26 november 2017)

Vandaag is de eerste uit een serie van 3 BEAT sprint en keirin onderdelen verreden in het Amsterdamse Velodrome. Later volgt de editie in Alkmaar en de finale in Apeldoorn.

Helaas was de opkomst aan de lage kant, doordat er op deze dag na eerdere afspraken toch andere evenementen waren. Deelnemers die eerst aan de BEAT sprint series zouden meedoen en hadden ingeschreven haakten af en schreven daarna in aan de toegevoegde wedstrijden in Apeldoorn. Jammer dat ondanks banenoverleg men zich niet aan afspraken houdt. Maar ja daar hebben we in Amsterdam en Alkmaar mee leren leven.

De 33 deelnemers die starten maakten er toch spectaculaire sprints van, en Steffie vd Peet gaf menig man het nakijken. Zij eindigde in de totaalstand op de Keirin op de 13e plaats, na een 14e tijd gemaakt te hebben op de 200 meter.

Winnaar van de 200 meter en de sprintrondes werd Sam Ligtlee, 2e Stephan Habets en 3e Joel Zuidema. Ook op de Keirin van de winnaar Sam Ligtlee, 2e Joel Zuidema en 3e Stephan Habets. Voor verdere uitslagen verwijzen we u naar het bijgvoegde pdf. .

Langs deze weg willen we de aanwezige renners en rensters danken voor hun deelname, en de jury voor het in goede banen leiden.

alle uitslagen van vandaag (zondag 26 november 2017) (opent Acrobat)

Wanneer je a.s. zaterdag 2 dec (2e BEAT Sprint in Alkmaar) en zondag 3 dec (2e wedstrijd BEAT Endurence) wil rijden schrijf dan nog even via MijnKNWU in.

 
foto met dank aan Duane van der Geld