Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland

 
 
Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland
   

 
    Baanwielrennen  
    Introductie  
    Trainingen  
    Rooster  
    Dernytraining  
    Vrije training  
    Clinics  
    Voorwaarden en Tarieven  
    Wat je nodig hebt  
    FAQ  
    Contact en Nieuwsbrief  
    Baanreglement  
    Baanrecords  
    Uitslagen  
    Evenementen  
    Introductie  
    Mogelijkheden  
    Technische gegevens  

 
   
   
   
 
 

 
  Privacyverklaring  

G.P. Jan Derksen (zondag 31 januari 2016)

De aanwezige toeschouwers hebben een top sprint dag beleefd in het Amsterdamse Velodrome met de crème de la crème van de Nederlandse Sprint top.
Een sprint dag die begon met een kwalificatie over 200 meter om zo een poule indeling te maken voor het sprinttoernooi van vandaag. De snelste tijd werd neergezet door de op de baan teruggekeerde Theo Bos, voor Matthijs Buchli en Europees kampioen Jeffrey Hoogland.

De neergezette tijden zorgden voor evenwichtige groepen in snelheid waarmee men na de eerste sprint kon promoveren en degraderen. Na de definitieve indeling werden per poule wedstrijden verreden waarmee punten voor het klassement te verdelen waren. en werden daaruit finalewedstrijden verreden.

Bij de dames/elite/belofte/masters domineerde Laurine van Riessen. Stefan Vis wist de overwinning bij de masters in de wacht te slepen en de droomfinale tussen Jeffrey Hoogland en Theo Bos werd door een fenomenale sprint gewonnen door Jeffrey Hoogland.

Wij danken uiteraard alle deelnemers aan dit event. Voor een volgende keer hopen we dat ook de opkomst bij de junioren groter is: door de diverse poule-indelingen rijdt iedereen wedstrijden op zijn of haar niveau. De organisatie dankt uiteraard Rene Wolff voor de begeleiding van het programma.

alle uitslagen van vandaag (zondag 31 januari 2016) (opent Excel)

 
foto's: Duane vd Geld