Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland

 
 
Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland
   

 
    Baanwielrennen  
    Introductie  
    Trainingen  
    Rooster  
    Dernytraining  
    Vrije training  
    Clinics  
    Voorwaarden en Tarieven  
    Wat je nodig hebt  
    FAQ  
    Contact en Nieuwsbrief  
    Baanreglement  
    Baanrecords  
    Uitslagen  
    Evenementen  
    Introductie  
    Mogelijkheden  
    Technische gegevens  

 
   
   
   
 
 

 
  Privacyverklaring  

NK Derny (zondag 2 december 2012)

Zondag 2 december hebben de jeugdcategorieën de weg met hun ouders naar het Velodrome gevonden om na een oproep, wegens de geringe inschrijvingen t.b.v. het NK Derny, deel te nemen aan het voorprogramma tussen 10.00 12.00 uur. Dit aangezien er geen series voor het NK Derny verreden hoefden te worden.

In totaal namen 40 jeugdrennertjes deel aan verschillende omniumonderdelen, waarbij de meisjes uit cat 6/7 hun eigen programma reden zonder de jongens. Deze reden hun eigen wedstrijden.

Leuke, sportieve en spannende wedstrijdjes wisselden keer op keer af met een ander onderdeel. Winnaars in de verschillende groepen zijn ENZO LEIJNSE cat 1/5, PHAEDRA KROL cat 6/7 meisjes en groot verzamelaar VINCENT HOPPEZAK Cat 6/7 jongens.

Tussendoor reden 16 nieuwelingen ook een omnium waarbij de meisjes in deze totaalwedstrijd ook apart werden geklasseerd. Winnaars YANNICK DETANT bij de jongens en MEREL HOFMAN bij de meisjes.

Na deze voorwedstrijden werd door 8 renners het NK DERNY 2012/2013 verreden over 50 km.

Voor een kleine 150 toeschouwers wist JEFF VERMEULEN wederom zijn klasse te tonen met gangmaker RON ZIJLAARD. KAI REUS werd op 2 ronden achterstand tweede en BOB STÖPLER wist beslag te leggen op de derde plaats op 5 ronden.

Na dit alles willen we Saskia Markus en Wil Pieters hartelijk danken voor hun inzet t.b.v. het houden van een tombola. Alleen al het inpakken van zoveel prijsjes in Sinterklaaspapier is een bedankje waard. Het Velodrome vindt het een super initiatief. ¡Muchas gracias!

Wederom een wielerdag bij uitstek in het Amsterdamse Velodrome waarbij we alweer uitkijken naar volgende week zondag waarbij de jeugd ook dan weer in het voorprogramma tussen 10.00 en 12.00 uur zal rijden voordat om 12.30 uur het NK 50 km zal starten. Voor het zich nu laat aanzien zullen ook hier geen series verreden worden aangezien de inschrijving hiervoor gesloten is. Jeugd kan nog wel inschrijven via wedstrijden@velodrome.nl.

uitslagen van zondag 2 december 2012 (opent Excel)

foto's van zondag 2 december 2012NK Derny, jeugd, nieuwelingen (opent website Duane van der Geld)

 
foto's: Duane van der Geld