Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland

 
 
Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland
   

 
    Baanwielrennen  
    Introductie  
    Trainingen  
    Rooster  
    Dernytraining  
    Vrije training  
    Clinics  
    Voorwaarden en Tarieven  
    Wat je nodig hebt  
    FAQ  
    Contact en Nieuwsbrief  
    Baanreglement  
    Baanrecords  
    Uitslagen  
    Evenementen  
    Introductie  
    Mogelijkheden  
    Technische gegevens  

 
   
   
   
 
 

 
  Privacyverklaring  

N.K. Derny (zondag 6 december 2015)

Na twee series waren de 8 deelnemers voor de finale aan het NK Derny bekend. Halverwege streden favoriet Jesper Asselman met gangmaker Herman Bakker en Jeff Vermeulen met Ron Zijlaard een verbeten strijd voor de koppositie, waarbij Jesper aan het langste eind trok. De strijd was al vanaf het begin een snelle en harde wedstrijd. Jeff die daardoor naar achteren werd geslagen kwam in de laatste rondes nog terug om uiteindelijk 3e te worden. Melvin van Zijl behaalde een mooie 2e plaats met gangmaker Peter Mohlman.

Tussen de series derny en de finale werden leuke wedstrijden verreden door onze jeugdcategorie├źn 3-4-5 en 6-7. Ook hier is het weer iedere keer een genot om deze jongens en meiden op de baan te zien rijden. Alhoewel de ervaring in een veld van bijna 20 deelnemers af en toe wat te wensen overlaat. De kleinste jeugd reed vier omniumonderdelen waarbij de meisjes dit keer de jongens de baas waren. Eerste werd Babette v.d. Wollf gevolgd door Yuli v.d. Molen. Eerste jongen op de 3e plek was Maxime Duba. Categorie 6 en 7 reden gezamenlijk drie onderdelen aangezien in de laatste wedstrijd door een valpartij deze deed afblazen. De opgemaakte stand na 3 wedstrijden werd daardoor officieel. Eerste Mark de Groot, 2e Erwin Smit en 3e Tristan Kool.

Al met al weer een leuke gezellige ochtend in het Velodrome en tot een volgende keer

alle uitslagen van vandaag (zondag 6 december 2015) (opent Excel)

Volgende afspraak in het Velodrome is a.s. zondag 13 december met het Nederlands Kampioenschap 50 kilometer, met als omlijsting nieuwelingen en junioren omniums.
LET OP! INSCHRIJVEN GAAT NU ALLEEN VIA MIJN KNWU