Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland

 
 
Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland
   

 
    Baanwielrennen  
    Introductie  
    Trainingen  
    Rooster  
    Dernytraining  
    Vrije training  
    Clinics  
    Voorwaarden en Tarieven  
    Wat je nodig hebt  
    FAQ  
    Contact en Nieuwsbrief  
    Baanreglement  
    Baanrecords  
    Uitslagen  
    Evenementen  
    Introductie  
    Mogelijkheden  
    Technische gegevens  

 
   
   
   
 
 

 
  Privacyverklaring  

Velodrome op Zondag (zondag 16 januari 2011)

Velodrome op Zondag succes

De op zondag 16 januari gehouden wedstrijden in het Velodrome van Amsterdam mogen als succesvol beschouwd worden. Na een try out in november waarbij alle catagorien om en om een gedeeltelijk omnium programma rijden is dit ook op de 2e dag aangeslagen. Cat. 1, 2, 3 en 4 en 5 rijden vier onderdelen. Voor cat 7 tot aan de elite aan toe wordt deze wedstrijdenreeks afgesloten met derny wedstrijden over verschillende afstanden per groep.

Het lijkt dat we hiermee op de goede weg zijn ingeslagen aangezien het aantal deelnemers toeneemt. Wat de jeugd betreft 21 in november tegen nu 31. Ook de nieuwelingen lieten een hogere opkomst zien van 10. Het totaal aantal deelnemers en deelneemsters op deze zondag bedroeg ook 10 meer namelijk 62. Dit hadden er uiteindelijk meer kunnen zijn als de junioren geen interland hadden in Apeldoorn. Jammer alleen dat er geen fotograaf een weg had gevonden naar Amsterdam.

Mede door deze opkomst en zeer leuke wedstrijden w.o. ook een aantal derny wedstrijden (waarvoor dank aan de gangmakers welke Ron Zijlaard belangeloos verzameld had) is het een leuke dag geweest tussen 10.00 en 14.00 uur. Wij zien dan ook al uit naar de volgende Velodrome op Zondag welke op dezelfde manier gehouden zal worden op zondag 23 januari 2011. Aanvang 10.00 uur met de 1e wedstrijd. Inschrijven is mogelijk tot 09.50 uur.

TOT OP VELODROME op ZONDAG

uitslagen van zondag 16 januari 2011 (opent Excel)

algemeen klassement jeugd na twee wedstrijden (opent Excel) (klassement over vier wedstrijden, slechtste resultaat wordt geschrapt)