Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland

 
 
Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland
   

 
    Baanwielrennen  
    Introductie  
    Trainingen  
    Rooster  
    Dernytraining  
    Vrije training  
    Clinics  
    Voorwaarden en Tarieven  
    Wat je nodig hebt  
    FAQ  
    Contact en Nieuwsbrief  
    Baanreglement  
    Baanrecords  
    Uitslagen  
    Evenementen  
    Introductie  
    Mogelijkheden  
    Technische gegevens  

 
   
   
   
 
 

 
  Privacyverklaring  

Velodrome op Zondag (zondag 13 november 2011)

Wederom een geslaagde dag in het Amsterdamse Velodrome. Op deze dag kwamen alle catagorien aan bod in een wervelend gevarieerd programma, van de kleinsten t/m de elite. De opkomst was ook nu weer goed te noemen; we mochten in totaal zo'n kleine 70 deelnemers en deelneemsters begroeten.
O.l.v. van vijf juryleden die ook deze zondag weer paraat wilden zijn werden leuke wedstrijden met omniumonderdelen verreden. Jammer alleen dat er in één wedstrijd een valpartij plaatsvond, waarbij gelukkig alleen schaafwonden werden opgelopen.
De groepen 1 en 2 reden vier omiumwedstrijdjes in één groep aangezien de opkomst van de jongste jeugd mager was. Alle overige groepen reden drie omniumwedstrijdjes, waarna de eerste 6 van het klassement verschillende ronden achter de derny's reden. In eerste instantie zouden er vier wedstrijden gereden worden maar vanuit de meisjes en dames kwam het verzoek om voor hen ook nog twee wedstrijdjes in te lassen aan het eind van het programma. Ook daar werd op een leuke manier strijd geleverd.

Eerstvolgende zondag het NK 50 km met daarbij als omlijsting de jongste jeugd.

We hopen hiermee door te kunnen gaan in het nieuwe jaar als we op 15 en 29 januari wederom wedstrijden organiseren voor alle catagorien. Verder op 22 januari de GP Sprint in het Velodrome.

uitslagen van zondag 13 november 2011 (opent Excel)